Hoeslaken Percale katoen - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Hoeslaken Percale katoen

Het komt het maar al te vaak voor dat de hoeslaken die u koopt of te groot of te klein zijn. Niet verwonderlijk als men bedenkt hoeveel verschillende matrassen er zijn.

Sofiben maakt uw hoeslaken op maat, zowel de lengte en breedte, maar ook de hoogte. Het Sofiben hoeslaken heeft een omslag van 10 – 15 cm die onder uw matras komt en is rondom voorzien van elastiek, zodat het hoeslaken strak rond het matras wordt getrokken.

Het hoeslaken wordt gemaakt van Percale katoen en heeft een Sanfor behandeling ondergaan om bovenmatige krimp tijdens het wassen en drogen zoveel mogelijk uit te sluiten.

De hoeslakens zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Heeft een ledikant met twee lattenbodems of een Box-spring met 2 lattenbodems die u onafhankelijk van elkaar in hoogte kunt verstellen? Maar wilt u toch een hoeslaken die beide matrassen omspant, dan adviseren we u in het gekozen hoeslaken een split aan te laten brengen.

Het aanbrengen van een split is mogelijk voor hoeslakens met een matrasmaat vanaf 140 cm. breed.

De split aan de bovenzijde heeft, afhankelijk van uw keuze, een lengte van 70 of 80 cm, waardoor u in alle rust ’s avonds nog een boek kunt lezen zonder dat u uw partner stoort.  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »