Sofiben Collection katoensatijn 220 TC - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Collection katoensatijn 220 TC

Laten we beginnen met het wegnemen van een wijdverbreid misverstand!

Satijn is geen stof maar een weeftechniek, waarbij de kruispunten van de ketting- en inslagdraden gelijkmatig verdeeld liggen.  Door gebruik te maken van glanzende inslagdraden krijgt de bovenzijde een glanzende en daardoor een luxe uitstraling.  Met deze techniek kunnen garens heel dicht op elkaar geweven worden, waardoor de stof zacht en soepel aanvoelt.  

Voor de Sofiben Collection maken wij gebruik van stoffen, geweven van katoenen garens  met een minimale Thread Count van 220 TC. Dit wil zeggen 220 draden per inch (2,54 cm).  

De katoen satijnen dekbedovertrekken van Sofiben zijn van een hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. Daarnaast zijn de ventilatie eigenschappen uitstekend en voelen de dekbedovertrekken  in de zomer heerlijk koel en comfortabel aan.

Katoensatijnen dekbedovertrekken zijn gemakkelijk in onderhoud. Als u de mogelijkheid heeft de dekbedovertrekken na het wassen uit te hangen om te drogen heeft dat de voorkeur. Bij gebruik van een droogtrommel adviseren wij het programma strijkdroog en direct na afloop het overtrek uit te leggen op het bed,  even met de hand erover om de kreukels weg te wrijven en het dekbedovertrek droogt glad op.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »