Sofiben Celeste - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Celeste

Sofiben introduceert de Sofiben Celeste Collection. Een serie dekbedovertrekken met een doorlopende rits over drie zijden die een aantal specifieke kenmerken hebben. De stoffen zijn gemaakt van 300TC katoensatijn en behandeld met Sanfor.  De dekbedovertrekken met dessins zijn behandeld met Easy Care zodat strijken niet of nauwelijks nodig is.

Voor het opbrengen van de dessins hebben wij gebruik gemaakt van Digital Printing. Dit relatief nieuwe proces van verven van stoffen geeft haarscherpe lijnen, vormen en intense kleuren. Bijkomend voordeel is dat tijdens het proces minder verfstoffen worden gebruikt wat een positieve invloed heeft op mens en milieu.

De combinatie van een geweldige uitstraling, look en feel, gecombineerd met het gebruiksgemak van het Sofiben rits systeem maakt dat met recht gesproken kan worden van een “Top” product.

Tot de Sofiben Celeste Collectie behoort eveneens een selectie dekbedovertrekken geweven van 300TC katoensatijn met horizontaal ingeweven strepen. De dekbedovertrekken worden aangeboden in 5 verschillende kleuren en staan beter bekend als "hotellinnen". 

Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »