Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Betaalmethoden

Sofiben biedt u de volgende betaalmethoden aan: 

- Ideal

- Mastercard (creditcard)

- Maestro ( voor betalingen uit het buitenland) 

- Bankcontact Mister Cash (België) 

- Visa

- Factuur/Rekening 

- AfterPay

Toelichting factuur: Op basis van uw bestelling wordt u via een mailbericht ter kennisname een digitale factuur toegezonden. We hebben besloten dat het dekbedovertrek verzonden wordt als de helft is aanbetaald. Naar aanleiding van wanbetalers. 

De producten worden aan u toegezonden met de bepaling dat deze alleen op het aangegeven adres en met handtekening voor ontvangst bezorgd mogen worden. De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te worden op het aangegeven rekeningnummer ten name van Sofiben VOF.  Voor levering op factuur wordt € 5,00 administratiekosten per factuur in rekening gebracht.   

Cliënten hebben op basis van overleg met Sofiben de mogelijkheid een dekbedovertrek en/of hoeslaken te laten  produceren, op basis van de door cliënt aangegeven specificatie. Sofiben heeft het recht, alvorens het product te produceren, een aanbetaling te verlangen van 50% van het factuurbedrag inclusief Btw. 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voeren voor www.sofiben.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.sofiben.com achteraf betalen tot een bedrag van € € 200.- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € €400,- Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Toelichting op Maestro.

Maestro is alleen voor klanten uit het buitenland of als het op een creditcard vermeld staat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »