Hoeslakens - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Hoeslakens

De afgelopen jaren is de matrassenwereld in beweging en wordt door slaapadviseurs in de winkel veel aandacht besteed aan het ligcomfort. En, zoveel mensen, zoveel wensen!

Daarnaast hebben we een veelheid aan soorten bedden, bv. Het senioren bed (al of niet in hoogte verstelbaar), het oude vertrouwde tweepersoonsbed (twijfelaar), de li jumeaux , het extra brede bed, het waterbed, met al of niet in hoogte verstelbare lattenbodems met 1 of 2 matrassen.  Volgt u ons nog?

Om u een zo optimaal ligcomfort te bieden wordt er veel gewerkt met verschillende ligsystemen en ontstaan grote verschillen in de hoogte van het matras. Tevens kiezen veel mensen die aparte matrassen hebben voor een topper om de scheiding tussen de twee matrassen te overbruggen. Al die specifieke wensen van de consument maken dat er een groot verschil is in maat, hoogte en gewicht/handzaamheid van de matrassen. Ook al zijn de afmetingen van de matrassen (L x B) redelijk standaard, de hoogte van de matras is dat zeker niet.

Waarom is het beddengoed dan wel standaard?

Hoeslakens worden veelal gemaakt in een aantal standaardhoogten en hebben alleen elastiek op de hoeken om het hoeslaken rondom  de matras op zijn plaats te houden. Het pas allemaal net wel of net niet. En als u dan ook nog een topper heeft die u samen met het matras wilt inpakken, wordt het pas echt een probleem.

Veel kopers en tevreden gebruikers van het Sofiben dekbedovertrek hebben ons in de afgelopen jaren gevraagd of wij hier geen oplossing voor kunnen vinden. Per slot van rekening hadden we ook het dekbedovertrek met een doorlopende rits over 3 zijden bedacht.

De afgelopen 2 tot 3 jaar hebben we allerlei oplossingen uitgeprobeerd, maar we kwamen steeds bij dezelfde oplossing uit. HET HOESLAKEN OP MAAT

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »