Nieuws | Sofiben - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Nieuws

8 juni 2020.

Naar aanleiding van het programma Dragons Den,kregen wij heel veel mails en telefoons met de vraag of wij dat waren. 
Het was zeker niet het bedrijf Sofiben dat werd gepresenteerd. In de uren na de uitzending hebben wij ontzettend veel meelevende,  positieve en vooral lieve reacties ontvangen. Onze hartelijke dank daarvoor.

Wij zijn nu ruim 7 jaar bezig om het merk Sofiben onder uw aandacht te brengen. Omdat vertrouwen nu eenmaal te voet komt was dit zeker in de beginjaren niet gemakkelijk. 
 
We zijn met hard werken en dankzij jullie vertrouwen geleidelijk kunnen groeien. Waar wij echter ontzettend blij mee zijn, is dat onze klanten ons product en service waarderen met 4 of 5 sterren bij Trustpilot en dit laten vergezellen met lovende woorden over product en service.

Zoals jullie weten liggen de Sofiben dekbedovertrekken,onder naam Sofiben Exclusive, in meer dan 90 winkels door heel Nederland. 

 

Als u zich voor de nieuwsbrief aanmeldt krijgt u 1 keer per maand een nieuwsbrief toegestuurd. Hierin staan de nieuwe dessins. Waar en welke beurzen in de planning staan. Soms ook een leuke kortingscode die u dan weer kunt gebruiken voor u eventuele aankoop in die maand.

Wilt u als nieuwe lezers de code gebruiken wacht een dagje, u krijgt van mij zo snel mogelijk een nieuwsbrief toegestuurd. U kunt daarna de code te gebruiken in uw winkelwagentje

U moet wel de link activeren om de code voor de 15% korting te krijgen. Doet u dit niet krijgt u een eenmalige herinnering van mij via een nieuwsbrief om dit alsnog te doen. 

De voordelen van een Sofiben dekbedovertrek

De voordelen van een Sofiben dekbedovertrek

  • Verwisselen gaat snel en gemakkelijk door de doorlopende rits over drie zijden
  • Punten van het dekbed in 1 keer goed in de hoes en eruit zakken is verleden tijd
  • Dekbedovertrek is naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Stanaard met instopstrook
  • Bestel een hoeslaken in hetzelfde dessin voor een mooi geheel.
  • Extra slopen in het dessin zijn bij te bestellen.
  • 5 jaar garantie op de rits
  • Goede service, zie reviews

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »