Sofiben - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Budgetline

De Sofiben Budgetline bestaat uit dekbedovertrekken gemaakt in een menging van 70% katoengarens en 30% polyestergarens.  Waar normaal de stoffen worden geweven waarbij de garens naast elkaar liggen heeft Sofiben voor een andere oplossing gekozen.

Voordat de stof wordt geweven worden de katoenen garens om de polyester garen gewikkeld.

De polyestergaren zit dan ook niet meer aan de buitenkant van de stof, maar dient als kern voor de katoenengarens. Een groot aantal mensen die de stof voelen menen dan ook te maken te hebben met een katoenen dekbedovertrek.  

De stoffen uit de Budgetline hebben dezelfde eigenschappen als katoenen dekbedovertrekken; ademend, vochtregulerend en comfortabel. Daarnaast zorgt de polyester kern dat de kleuren van het dekbedovertrek beter hechten en langer mooi blijven.

De polyesterkern maakt dat de dekbedovertrekken heel gemakkelijk in onderhoud zijn. Als u na het wassen de overtrekken te drogen kunt hangen, drogen ze strak op en hoeft u ze alleen nog op te vouwen. Maakt u gebruik van een droogtrommel? Drogen op het programma strijkdroog, na afloop van het programma het overtrek neerleggen en laten opdrogen. De ervaring leert dat strijken niet meer nodig is. 

De dekbedovertrekken uit de Sofiben Budgetline worden door de gebruikers gewaardeerd als uiterst duurzaam met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »