Sofiben dekbedden en hoofdkussens - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Dekbedden

Een goed dekbed in combinatie met een ondersteunend hoofdkussen draagt bij aan een gezonde nachtrust en een uitgerust wakker worden.  Maar wat is een goed dekbed en een ondersteunend kussen?  En waar vind je die?  Het aantal aanbieders is groot en de prijsverschillen tussen de diverse aanbieders nog veel groter.

Binnen Sofiben hebben we veel product en marktonderzoek gedaan, maar uiteindelijk besloten om zelf dekbedden en hoofdkussens te produceren en op de markt te brengen.

Sofiben heeft ervoor gekozen om te starten met het aanbieden van synthetische dekbedden met een tijk van Percale katoen. Waarom een synthetisch dekbed:

  • Het is licht
  • Het biedt een goede vocht- en warmte isolatie
  • Het is antiallergisch en reukvrij
  • Het is vriendelijk in onderhoud. Het kan gewassen worden op 40 tot 60 graden en gedroogd worden in de droger
  • Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Enige weken geleden is het Sofiben Subliem hoofdkussen geïntroduceerd.

Het kussen heeft een standaard afmeting van 60x70 cm Hierdoor past het altijd perfect bij de kussenslopen die bij de overtrekken worden geleverd. De tijk van het kussen wordt in ons eigen atelier in Bergen op Zoom geproduceerd. Het is gemaakt van een 100% percale katoen.

De tijk is voorzien van een stabilisatieschot dat verticaal in het kussen is verwerkt. Doordat de vulling niet kan verschuiven blijft het kussen langer zijn vorm behouden en ondersteunt het beter uw nek en hoofd.  En omdat iedereen het comfort van een kussen anders ervaart bestaat de mogelijkheid om de hoeveelheid vulling aan te passen op uw voorkeur.

Zoals  u van Sofiben mag verwachten wordt de maat van de dekbedovertrekken en kussenslopen afgestemd op de dekbedden en hoofdkussens. Het past dus altijd!

En doordat u rechtstreeks bij de producent koopt kunnen de dekbedden en hoofdkussens tegen een interessante prijs worden aangeboden. Let vooral ook op de bundelaanbiedingen.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »