Sofiben Cadeaubonnen - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Cadeaubon, een welkom geschenk

Opa, oma, pa of ma wat wil je graag voor je verjaardag van ons?  Een van de meest gestelde vragen die we kennen.   Het antwoord eveneens. Dat weet ik niet lieverd, ik heb alles al.

Herkent u het?

Wellicht kunnen we u helpen, hoe?

Uit onze praktijk weten we dat veel mensen, overigens van alle leeftijden, het verwisselen van het dekbed tijdens het verschonen van het bed een van de meest vervelende en terugkerende huishoudelijke klussen vinden.  

Wat maakt een Sofiben dekbedovertrek dan zo anders?

Het Sofiben dekbedovertrek wordt in Nederland gemaakt en heeft een doorlopende rits over 3 zijden, waardoor het verwisselen van het dekbed een fluitje van een cent wordt.  Geen probleem meer met het inschudden van het dekbed en voor het in de punten stoppen van het dekbed in de hoes hoeft u er niet in te kruipen of andere toeren uit te halen. En na een nacht slapen blijft het dekbed mooi op zijn plaats zitten.

In de afgelopen 10 jaar hebben veel mensen kennis gemaakt met het product en gebruiken dit al evenveel jaren naar volle tevredenheid. Gelooft u ons niet?

Sofiben onderzoekt de cliënttevredenheid via Trustscore en scoort een waardering van haar cliënten van 4,9 op een schaal van 5.  Wilt u lezen wat onze cliënten schrijven, klik dan op deze link https://nl.trustpilot.com/review/sofiben.com

Een ideaal geschenk voor Oma, Opa, Vader of Moeder. Maar waarom niet voor uzelf ............?

De Sofiben Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in bedragen van 20, 40, 50, 70 en 100 Euro en de cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Zoek niet langer. Met een Sofiben Cadeaubon schiet u altijd in de roos. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »