Kussenslopen Budgetline - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Kussenslopen Budgetline

Sofiben levert standaard bij de aankoop van een dekbedovertrek 1 of 2 kussenslopen in de maat van 60 x 70 cm.  In de praktijk blijkt echter dat, ook bij normaal gebruik,  de kussenslopen sneller slijten dan het dekbedovertrek. Dit heeft in veel voorkomende gevallen te maken met een vette hoofdhuid of het beroep van de gebruiker. 

                                                             Wat te doen?

Sofiben produceert haar dekbedovertrekken en kussenslopen in eigen atelier, zodat u te allen tijde, zolang de stoffen nog in de collectie aanwezig zijn, extra kussenslopen kunt bestellen.

U kunt uiteraard wachten tot de kussenslopen versleten zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om teleurstellingen te voorkomen bij de eerste aankoop een extra set kussenslopen aan te schaffen. 

Controleer ook eens of uw hoofdkussens nog lekker liggen. 

Sofiben heeft sinds kort een beperkt assortiment hoofdkussens, waarbij uiteraard de maat van de kussensloop overeenkomt met de afmeting van het hoofdkussen van uw keuze.

Wenst u meer informatie:

Neem contact op met onze klantenservice via 0164 – 686071. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.30 en 20.00 uur.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »