Sofiben Subliem hoofdkussen - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Subliem hoofdkussen

Het comfort van een hoofdkussen is een veel besproken onderwerp, als het over slapen gaat

En toch is een goed kussen dat aangepast kan worden aan uw voorkeuren een belangrijke facto wanneer het over een goede nachtrust gaat.

Sofiben, als bedenker van het dekbedovertrek met rits, heeft een nieuwe hoofdkussen ontwikkeld dat in eigen beheer wordt geproduceerd.

Het kussen heeft een standaard afmeting van 60x70 cm Hierdoor past het altijd perfect bij de kussenslopen die bij de overtrekken worden geleverd. De tijk van het kussen wordt in ons eigen atelier in Bergen op Zoom geproduceerd. Het is gemaakt van een 100% perkalkatoen.

De tijk is voorzien van een stabilisatieschot dat horizontaal in het kussen is verwerkt. Doordat de vulling niet kan verschuiven blijft het kussen langer zijn vorm behouden en ondersteunt het beter uw nek en hoofd.

En om aan te geven dat we trots zijn op dit product zijn alle kussens uitgerust met een striping in de kleur van Sofiben en hebben we onze naam erop laten borduren.

Hoe stevig moet een kussen zijn?

In de markt wordt de stevigheid van het hoofdkussen veelal aangeven met de termen, soft, medium en firm(stevig).

Het hoofdkussen van Sofiben is afgevuld op 900 gram en is daarom ( zeer) stevig te noemen, maar.....

Het hoofdkussen heeft aan de zijkant een rits, waarmee u de vulling in de beide delen kunt aanpassen aan de door u gewenst stevigheid. De vulling die u niet nodig heeft kunt u bewaren om het op een later tijdstip, wanneer dit  nodig mocht zijn bij te vullen. 

Op deze wijze kunt u het hoofdkussen op uw individuele behoefte afstemmen en de stevigheid van het kussen aanpassen wanneer u dit wenst. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »