Retourneren - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Retourneren

LET OP:

Sofiben dress your bedroom kent niet het systeem van gratis retourneren.

Voldoet het product niet geheel aan uw wensen of heeft u bv. een verkeerde maat besteld of heeft u anderszins opmerkingen dan adviseren we u contact op te nemen met de klantenservice van Sofiben. Zij zijn gemotiveerd om samen met u een oplossing te zoeken, waarvan de kosten voor retour en verzenden onderdeel van uitmaken.

Samen komen we zeker tot een goede oplossing.

 

RETOURADRES:

U kunt een pakket retour sturen naar het volgende adres:

                                            Sofiben dress your bedroom

                                            Oude Moerstraatsebaan 64
                                            4614 RR Bergen op Zoom 

Vergeet u niet het order/bestelnummer bij te voegen en aan te geven wat de reden is dat de bestelling retour wordt gezonden.

Wanneer het pakket wordt ontvangen zal dit worden beoordeeld op volledigheid, zorgvuldig gebruik door de consument en beschadigingen aan of van het product.  Wanneer het product aan de voorwaarden voldoet, zoals omschreven in de Algemene Voorwaarde zal het bedrag van de aankoop conform de Algemene Voorwaarden worden teruggestort. In alle andere gevallen zal de Klantenservice contact opnemen met de cliënt.  

Het kan een optie zijn om 4 lapjes op te vragen. Kosten hiervan zijn € 7,25.  Dit bedrag krijgt u retour  bij een bestelling binnen 14 dagen. 


Het retourneren van een gehele of gedeeltelijke bestelling is onderhevig aan voorwaarden zoals opgenomen in de Algemene Voorwaarden. Voor alle duidelijkheid hebben we de artikelen uit de Algemene Voorwaarden die betrekking hebben op het herroepen van de bestelling nogmaals opgenomen.

      Artikel 6 - Herroepingsrecht

       Bij levering van producten:

  1. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij  mag het product uitpakken , wel moet het weer op de originele manier ingepakt worden. Hij kan het  product op dessin en kleur beoordelen of hij het  product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het in de originele staat in de verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

       

Kosten in geval van herroeping

  1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
  2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

 

        Uitsluiting herroepingsrecht

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

       Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
  2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »