Verzending - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Verzending

Van de producten die op de website staan vermeld houdt Sofiben dress your bedroom een ruime voorraad aan, zodat we de producten zo snel mogelijk aan u kunnen toesturen. Ons streven is erop gericht een bestelling binnen 4 werkdagen op het gewenste adres te bezorgen.

Wanneer een product niet op voorraad is of het product speciaal voor u gemaakt moet worden, zullen we u per mail op de hoogte brengen van de verwachte datum van levering. Indien u daar geen genoegen mee wenst te nemen, kunt u de bestelling binnen de aangegeven maximale termijnen annuleren.

Voor de verzending van de producten van Sofiben dress your bedroom in Nederland en België wordt gebruik gemaakt van de diensten van POST.NL  Nadat uw pakket is ontvangen door POST.NL ontvangt u per mail een bericht van ontvangst en een track & trace nummer. Via het Track & Trace nummer kunt u op de site van www.post.nl uw zending volgen en wordt tevens een datum en tijdstip van levering vermeld.  

 

VERZENDKOSTEN:

Sofiben Dress your Bedroom hanteert voor bestellingen tot € 50,00 inclusief Btw. een vaste bijdrage in de verzendkosten van € 6,75. 

Bij bestellingen, waarvan de aankoopwaarde inclusief 21% Btw, meer bedraagt dan € 50.—wordt geen bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »