Verzending - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Verzending

De producten worden voor verzending aangemeld bij My Parcel. Het vervoer en de daadwerkelijke levering wordt verzorgd door Post.nl.

Een bestelling wordt binnen 4 werkdagen voor verzending aangemeld. Wanneer een product niet op voorraad is en levering niet binnen de genoemde termijn kan plaatsvinden, wordt u via de mail of telefonisch zo snel mogelijk geïnformeerd. Mocht u daar geen genoegen mee nemen, kunt u de bestelling herroepen.

Standaard wordt voor bestellingen tot € 50,00 inclusief Btw.  een vaste bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht van € 6,75. Bij alle andere bestellingen worden de verzendkosten niet in rekening gebracht, tenzij nadrukkelijk anders vermeld bij de productinformatie.  

Via de vervoerder ontvangt u op de dag voorafgaand aan de dag van levering een mail met de Track & Trace code en een tijdsperiode waarbinnen het pakket wordt bezorgd. Bestellingen die op factuur worden geleverd worden alleen op het aangegeven adres aangeboden en u dient een handtekening te plaatsen voor ontvangst van het pakket. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »