Sofiben hoeslaken op maat - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Hoeslaken op maat

HOESLAKEN OP MAAT

Wat wil dat zeggen?

In ons atelier in Bergen op Zoom worden de hoeslakens gesneden op de maat van uw matras. De lengte (L), Breedte (B) en Hoogte (H) van het hoeslaken is gelijk aan de afmeting van uw matras. Daarboven heeft Ieder hoeslaken een omslag van 10 – 15 cm. en is rondom voorzien van elastiek. Het hoeslaken trekt zich zo niet alleen rond de hoeken, maar ook aan de lange zijden, egaal strak rond het matras.

De hoeslakens zijn verkrijgbaar in de stoffen:

  • 300 TC katoensatijn
  • 300 TC katoensatijn streep (hotellinnen)
  • 200 TC Percale katoen

Als extra bieden we de mogelijkheid om van de stof van de onder of bovenkant van het dekbedovertrek een hoeslaken te maken, waardoor u zelf een unieke dekbedovertrek set samenstelt. Deze mogelijkheid bestaat zolang de stoffen op voorraad zijn.

Alle stoffen zijn voor het verfproces behandeld met Sanfor, waardoor de krimp van het katoen tot een minimum wordt beperkt.

De lengte en breedte van het matras is veelal niet het probleem, maar wel de hoogte van het matras. Sofiben maakt hoeslakens tot een maximale matras hoogte van 40 cm.

 

HOESLAKEN MET SPLIT:

Heeft u een bed met 2 verstelbare lattenbodems waardoor de matrassen zich onafhankelijk van elkaar omhoog kunnen bewegen?

Geen probleem!

De hoeslakens worden dan door Sofiben voorzien van een split met een lengte van 70 cm zodat de bedden onafhankelijk van elkaar omhoog en omlaag kunnen.  

Heeft u op de matrassen een topper met een split in het midden om de lattenbodems onafhankelijk van elkaar te laten bewegen wordt in het midden van het hoeslaken een split gemaakt gelijk aan de lengte van de split in de topper. U kunt er dan voor kiezen een hoeslaken te bestellen in de hoogte van de topper. Maar wilt u het matras en de topper samen in een hoeslaken vatten, dan kunnen we hiervoor zorgen tot een maximale hoogte van matras en topper samen van 40 cm.

De uiteinden van de split worden extra versterkt om inscheuring van het hoeslaken te voorkomen.

Kiest u voor een split in uw nieuwe hoeslaken:

Kies uit de beschikbare maten uw maat en vermeld bij opmerkingen dat u een split wenst met een lengte van …… cm. Wij zorgen er dan voor dat het hoeslaken met split na enige dagen bij u thuis wordt bezorgd.

 

Let op: Omdat de hoeslakens speciaal voor u op maat worden gemaakt, is de gebruikelijke bedenktijd en retourregeling niet van toepassing. Het hoeslaken wordt immers speciaal voor uw persoonlijke situatie gemaakt. 

 

Heeft u vragen of twijfelt u?

Aarzel niet om contact op te nemen met de Sofiben Klantenservice via het mailadres [email protected] of via ons telefoonnummer 0164 – 686071.

We helpen u graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »