Sofiben Collection, het dekbedovertrek met een doorlopende rits over drie zijden - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Collection, bestaande uit katoensatijn 220TC, Percalkatoen en Flannel

Sofiben introduceert de Sofiben Collection. Een serie dekbedovertrekken met een doorlopende rits over drie zijden, gemaakt van 220TC katoensatijn, Percal katoen en Flannel.

Wat de stoffen gemeen hebben is dat zij gemaakt zijn van 100% katoenen garens, maar door de manier van weven en de verschillende bewerkingen zie ze hebben ondergaan een geheel eigen uitstraling hebben en verschillend aanvoelen.  

Het katoensatijn heeft door de geheel eigen wijze van weven een hoge draaddichtheid en een natuurlijke glans. Deze dekbedovertrekken voelen uitermate zacht aan en kennen een hoge mate van comfort.

Het Percal katoen heeft als kenmerk dat dunne garens worden gebruikt die zeer sterk zijn en in een normale katoenweving zijn geweven. Deze dekbedovertrekken zijn licht van gewicht en ventileren uitzonderlijk goed. De combinatie van het gewicht en de goede ventilatie maken dit  tot een zeer comfortabel dekbedovertrek.

Het Flannel is gemaakt dan een dikkere katoenen garen die na het verfproces wordt opgeruwd. De mate van opruwen van de stof zorgt ervoor dat het dekbedovertrek meer of minder zacht aanvoelt. Een dekbedovertrek voor de liefhebber die tijdens de koude nachten graag in een warm en comfortabel bed stapt.

Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »