Sofiben dekbedovertrekken met doorlopende rits over 3 zijden - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Wat maakt een Sofiben Budgetline zo bijzonder.

Sofiben Budgetline is een dekbedovertrek met een speciale weving, waardoor het als katoen aanvoelt en bijna of niet hoeft te worden gestreken. Sofiben Budgetline is natuulijk ook voorzien van een doorlopende rits over 3 zijden.

 

 

 

 

Deze vraag krijg ik op beurzen en soms ook via de telefoon gesteld.

Daarom deze korte blog van het Sofiben Budgetline.

Hoe zijn wij aan deze stof gekomen?

8 jaar geleden is Sofiben begonnen met het maken van een Sofiben dekbedovertrek met doorlopende rits over 3 zijden.

Het probleem van 8 jaar geleden was. Hoe komen we aan mooi stoffen? We kregen een tip om naar de Heimtextil in  Frankfurt te gaan. Hier worden vanuit de hele wereld stoffen, dessin en de nieuwste trends getoond.

Wij gingen dus 8 jaar geleden op stap en hebben daar onze ogen uitgekeken. We kwamen aan de praat met  een Griekse onderneming.

Het was en dat is het nog steeds  een familiebedrijf. Dat het een familiebedrijf is sprak ons erg aan en zij vonden het Sofiben dekbedovertrek met doorlopende rits over 3 zijden interessant dat ze ons vanaf 100 meter stof per dessin wilden leveren. Normaal is het minimaal 5000 meter stof.

Wij waren hier erg blij mee. plus dat ze een stof hadden die op een speciale manier wordt geweven en dermate  goed aanvoelde plus zijn de dessin ook aansprekend.  We besloten 8 jaar geleden om de eerste 500 meter aan te schaffen om onze eerste Sofiben dekbedovertrek met doorlopende rits over 3 zijden te gaan maken.

Dat was voor ons erg spannend, want hoe worden  de dessins ontvangen door ons klanten die ons nog niet kenden. We hebben op beurzen de stoffen laten zien. Nu na 8 jaar zijn er duizenden klanten die onze Sofiben Budgetline kunnen waarderen. De bestellingen van inkoop van deze stof is mede daardoor  in de loop der jaren gelukkig gegroeid.

Maar nu wat meer over de Budgetline.

Ik zal proberen het te omschrijven wat een Sofiben dekbedovertrek in de Budgetline zo bijzonder maakt

De stoffen van de Budgetline zijn gemaakt van een menging van katoen- en polyestergarens Daar waar normaal de katoen en polyestergarens naast elkaar worden geweven, wordt voor de stoffen voor de Sofiben Budgetline gebruik gemaakt van een uniek en gepatenteerd systeem.

Voor het weven worden namelijk de katoengaren gewikkeld om de polyesterdraad. Het maakt dat dit dekbedovertrek als katoen aanvoelt en de voordelen heeft van minder tot geen strijk.

Het Sofiben Budgetline dekbedovertrek heeft natuurlijk ook de heerlijke zachte rits aan zijkant en onderkant. Ook is er een instopstrook aan bevestigd.  Klanten vragen ook, als de rits kapot gaat wat moet ik dan.

Bij het niet werken van de rits, stuurt u het dekbedovertrek retour en zetten wij er een nieuwe rits in.  De garantie op de rits is bij de Sofiben Budgetline 5 jaar.

Waarom hebben wij de stof Sofiben Budgetline genoemd. We hebben dit zo genoemd, omdat onze goedkoopste lijn was.  8 jaar geleden konden wij geen andere naam verzinnen. Misschien dat er in de toekomst een andere naam voor deze prachtige collectie kunnen vinden.

Wilt u de dessins bekijken klik op deze link en u komt uit bij de Sofiben Budgetline.

Graag hoor ik wat u van dit stukje vindt. Ik ben namelijk geen schrijver van beroep en probeer het zo goed ik kan, mijn stukjes te schrijven. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »