4 lapjes stof - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Kunt u niet kiezen?

Kunt u niet kiezen bestel dan via de mail of telefoon 4 lapjes naar keuze. Lees het verhaal wat het u kost en wat u ervoor terugkrijgt.

U bent op onze website en u vind het gemak van onze dekbedovertrekken aantrekkelijk om uit te proberen.

Want het verwisselen van een Sofiben dekbedovertrek is een stuk eenvoudiger. Dit komt omdat een Sofiben een dekbedovertrek is met een  doorlopende rits over  3 zijden.

Het speuren naar de goede kleur of welk stofsoort  is soms moeilijk, zeker op internet.

Klanten twijfelen of ze het dekbedovertrek wel moeten aanschaffen, omdat het dekbedovertrek toch misschien  niet helemaal de gewenste kleur heeft.

Voor dit probleem heeft Sofiben ook een oplossing gevonden. Zoals u weet worden de Sofiben dekbedovertrekken hier in Nederland gemaakt en hebben de stof op de rol liggen.

U kunt natuurlijk langskomen, in de showroom van Sofiben. De showroom is een onderdeel van het atelier. Dus alle stoffen kunt u op het gemak bekijken. Als u naar de showroom wilt komen, moet u van te voren bellen, omdat er altijd iemand is om u te woord te staan. Telefoonnummer is 016 686 071

Maar wat als u ver weg woont en geen vervoer hebt en u wilt toch de stof en de kleur goed bekijken.

Hiervoor heeft Sofiben iets bedacht.

U kunt bij Sofiben via de mail of telefonisch voor € 7,50 4 kleine lapjes stof opvragen, zodat u dit thuis goed kunt bekijken.

De kosten van € 7,50 krijgt u terug bij aankoop binnen 14 dagen. Gebruikt u geen actiecode, dan krijgt u € 10,00 retour op uw aankoop.

Het team Sofiben hoopt dat het voor vele dit een stuk gemakkelijker maakt om een goed keuze te maken omtrent u dekbedovertrek.

Reacties

 1. Fransien Lindenbergh Fransien Lindenbergh

  Goedenavond,

  Bij een tweepersoons dekbedovertrek van Sofiben zijn altijd 2 slopen bijgevoegd. Maar ik ga het nakijken en veranderen. Bedankt dat u dit even aan mij heeft gemeld.

  met vriendelijke groet,
  Fransien

 2. J Bonte J Bonte

  Het dekbed Fireworks: er staat 240x 220, met één kussensloop.
  Bij de specificaties staat 140x 220.
  Wat is het nu precies; 1.40 of 2.40

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »