Sofiben heeft ook Flanellen dekbedovertrekken - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Brrrr wat is het koud

Sofiben Collection Dreamer en Flanny zijn heerlijk Flanellen dekbedovertrekken. Zeer geschikt voor de koudere nachten. Door het slimme rits systeem hoeft u niet veel moeite te doen om uw dekbedovertrek te verwisselen mocht het onverhoopt er koude nachten aankomen.

Deze week hebben wij sinds lange tijd weer strenge vorst. Zowel nachts als overdag.  Geniet u hiervan, of vindt u het te koud.

Ik vind de sneeuw prachtig en met een zonnetje erbij is het een avontuur om heerlijk dik ingepakt erop uit te trekken.  En bij thuiskomst een heerlijke mok warme chocolademelk te maken, met soms een toefje slagroom. Zeker in deze Corona tijd is dit een momentje van geluk.

Voor in de nacht is een heerlijk  Sofiben flanellen dekbedovertrek dessin Dreamer Flanny of binnenkort de Cozy Blue Cozy Beige en het dessin Winter zeer geschikt.  of als u niet van Flanel houdt en toch een warmer overtrek wilt adviseer ik de Budgetline. 

De Budgetline is namelijk van 70% katoen en 30% polyester.  Het is op een speciale manier geweven, zodat u de heerlijke katoen voelt en dit  zeker met deze koude nachten behaaglijk maakt. Door de polyester draad heeft u het voordeel dat het niet of nauwelijks hoeft te strijken.

Zoals u ook weet heeft Sofiben een doorlopende rits over  3 zijden. Dat betekent dat u snel u dekbedovertrek kunt verwisselen, mochten de nachten kouder of warmer worden.

Hoe werkt dit

U ritst het dekbedovertrek in 1 keer in z’n geheel open U slaat de bovenkant terug en u legt u dekbed op de hoes. U stopt de punten van het dekbed in de punten van de hoes en u slaat de bovenkant dicht en rits het dekbedovertrek dicht. 

Wilt u nog meer comfort, kies dan voor een wollen dekbed met 1 van bovenstaande kwaliteit Sofiben dekbedovertrek. U heeft dan een optimaal gevoel van een heerlijk warm bed, waardoor u ook bij koude nachten heerlijk behaaglijk in bed ligt en slaapt.

Een paar wetenwaardigheden van zuiver scheer wollen dekbed

Het is totaal niet aantrekkelijk voor huisstofmijt.

Bovendien is de tijk ook nog eens zo dicht geweven dat de mijt wordt tegengehouden

Volume en veerkracht voor directe ontspanning

De tijk is van 100% percal katoen valt soepel rond uw lichaam

Heeft u vragen aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of via de telefoon 0164 686  071

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »