Missie/ Visie Sofiben - Sofiben, dress your bedroom
Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Over ons

Het idee van Sofiben, dress your bedroom is een aantal jaren geleden na de verhuizing van de familie Lindenbergh van Landgraaf naar Halsteren ontstaan.

Het verwisselen van het dekbed was voor Fransien altijd al een opgave, maar het werd niet eenvoudiger toen een groter bed en daarmee ook een groter dekbed werd gekocht.  Zoals in veel gezinnen is het een karwei, waarbij de echtgenoot of partner om assistentie wordt gevraagd. Vanuit de verwachting dat het wisselen van dekbedovertrekken in de toekomst zeker niet gemakkelijker wordt is zij na gaan denken over een meer werkbare oplossing. Na een lange periode, waarin meerdere modellen zijn uitgeprobeerd, veel stoffen en vooral ritsen zijn getest, is uiteindelijk in 2013 het Sofiben dekbedovertrek met rits als model geregistreerd en heeft tijdens de 50+ Beurs in 2013 de landelijke introductie plaatsgevonden. 

Vanaf het eerste moment was het voor Fransien duidelijk dat de dekbedovertrekken, mede uit het oogpunt van kwaliteit en flexibiliteit,  in Nederland geproduceerd zouden worden. Tevens leent het product zich uitstekend, in de toekomst, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan en aanvullende opleiding te bieden. Voorwaarde is wel dat een zo groot mogelijk publiek kennis maakt met de vele voordelen van het Sofiben dekbedovertrek. Naast het jaarlijks actief deelnemen aan een groot aantal beurzen in binnen- en buitenland, is Sofiben vooral actief op Sociale Media (Facebook).

Sofiben wenst alleen te werken met stoffen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vanuit het aspect van gebruiksgemak en duurzaamheid dienen de gebruikte ritsen en garens aan hoge kwaliteitseisen te voldoen. Sofiben biedt u dan ook een unieke garantieregeling. Door daarnaast het gehele productieproces in eigen hand te houden,  maakt het Sofiben dekbedovertrek tot een bijzonder en uniek product. 

Belangrijke kenmerken van Sofiben, dress your bedroom zijn:

-Persoonlijke aandacht,

-flexibiliteit,

-goede prijs/kwaliteit verhouding.

Daar mag u ons aan houden!

Ps. Als u de nieuwsbrief aanvraagt krijgt u een code toegestuurd voor een extra 15% korting op                    uw eerste aankoop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »