Vanaf €50,00 géén verzendkosten, anders €6,75

Sofiben Exclusive

Sofiben heeft in 2019 voor de detailhandel in Nederland een nieuwe lijn dekbedovertrekken onder de naam Sofiben “Exclusive” ontwikkeld. Na een zeer bemoedigende start, waarbij veel cliënten de weg naar de winkels hebben gevonden, is door het uitbreken van het COVID-19 virus en de ingevoerde noodzakelijke maatregelen het winkelbezoek sterk teruggelopen. 

Wij hebben daarom besloten de bestaande dessins tijdelijk via de officiële website van Sofiben aan te bieden en onze energie te richten op de periode na de Corona crisis. Wij hebben het voornemen in het najaar van 2020 te komen met een nieuwe collectie "Exclusive" dekbedovertrekken.

U kunt de dekbedovertrekken uit de Sofiben “Exclusive” lijn uiteraard via de website bestellen, maar het liefst zien wij dat u naar één van de aangesloten winkels gaat om een van deze mooie dessins aan te schaffen. Kijk voor de beschikbare verkooppunten onderaan de pagina bij het hoofdje "winkels" of ga naar de site www.Sofibenexclusive.nl  

De collectie wordt gemaakt van 100% katoen dat in een satijnbinding wordt geweven. Voor het opbrengen van de dessins wordt gebruik gemaakt van Digital Printing technieken. Dit relatief nieuwe proces van printen geeft haarscherpe lijnen, vormen en intense kleuren. Tijdens het proces wordt aanzienlijk minder verf gebruikt dan bij de meer traditionele verfprocessen. 

De dekbedovertrekken uit de Sofiben Exclusive lijn zijn daarenboven behandeld met EasyCare wat strijken niet of nauwelijks nodig maakt.  

Het Sofiben ritssysteem in combinatie met een geweldige uitstraling, look en feel, maakt dat met recht gesproken kan worden van een “Exclusive” product.

Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »